opdracht 5a

Advies over laptop of tablet

A.

Surface Book is door Microsoft gebouwd met één doel: de hoogst haalbare prestatie neerzetten, altijd en overal. De laptop kan de meest zware grafische programma’s aan. Wanneer u het apparaat als laptop gebruikt gaat de batterij maar liefst 12 uur lang mee. De Surface Book is zeer geschikt voor professioneel gebruik. Bewerk foto’s en video’s en stream ondertussen uw favoriete muziek. Met een bijbehorende Surface Pen (of uw vingers) kunt u direct op het touchscreen uw creativiteit tot uiting brengen. Gamers hebben aan de Surface Book ook een ijzersterk en betrouwbaar apparaat.
Het touchscreen van de Surface Book is uitgerust met PixelSense™-technologie, waardoor het display een resolutie van 267 PPI heeft. Dit betekent dat het 2-in-1 device een extreem hoog contrast en lage reflectie heeft, waardoor u een levensecht beeld krijgt en overal aan het werk kunt. 
Schrijf, teken en verf op de Surface Book alsof u dit op een echt vel papier doet. De Surface Pen geeft u een natuurlijke ervaring wanneer u over het touchscreen van de Surface Book beweegt. De pen wordt gratis meegeleverd met de Surface Book. Dankzij de Palm Block-technologie kunt u gerust uw hand op het scherm laten rusten, zonder dat deze aanrakingen worden geregistreerd. De achterkant van de pen is een gum, waarmee u eenvoudig gemaakte fouten weer kunt wissen.
De Surface Book heeft een lichtgewicht maar duurzame magnesium behuizing en samen met de unieke Fulcrum Hinge zorgt dat voor een professionele uitstraling De Surface Pen kan eenvoudig aan de Surface Book De Surface Book heeft een lichtgewicht maar duurzame magnesium behuizing en samen met de unieke Fulcrum Hinge zorgt dat voor een professionele uitstraling De Surface Pen kan eenvoudig aan de Surface Book worden bevestigd, zodat u hem nooit kwijtraakt. Foto’s en video’s spatten van het scherm. orden bevestigd, zodat u hem nooit kwijtraakt. Foto’s en video’s spatten van het scherm.




B.
1. het is een wereldwijd net dat je voor heel veel dingen kunt gebruiken.

2 Je hebt kilometer kabels, een router, accesspoints en andere dingen zoals beveiliging nodig om in en gebouw wifi aan te leggen.

C.
1. 118GB
2. 32GB
3. 0GB
4. Voordeel: je kan de opslag groter maken. Nadeel: je kan het moeilijk veilig stellen.
5. Voordeel: je kan er veel op kwijt. Nadeel: je raakt het makkelijker kwijt.
6. Voordeel: een veilige opslag. Nadeel: er zitten kosten aan vast.
7. 6x past het op een oude diskette. er past echt behoorlijk veel op een usb stick van 4GB.

































Reacties

Populaire posts van deze blog